• Teollisuustie 4, 54800 SAVITAIPALE
  • info@makelantakomo.fi
  • 040 481 7887

Oranssi-pylväskenkä

Sirppi-malliset pylväskengät ovat kestävät ja luotettavat käyttää. Pylväskenkien materiaali on lämpökäsiteltyä, eli karkaistua booriterästä. Jokainen kenkäpari tehdään käsityönä, tarkastetaan ja merkitään yksilöllisellä tunnistenumerolla.

Pylväskengät voi ostaa joko jälleenmyyjiltä tai meiltä. Niitä myydään eri kokoisina:

  • 14″ (175-350mm)
  • 12″ (150-300mm)
  • 10″ (125-250mm)
  • 9″ (125-230mm)

Asiakas saa kenkien mukana aina tarkastustodistuksen sekä käyttöohjeen, näistä jälkimmäistä on hyvä kuljettaa aina kenkien mukana. Voit ladata käyttöohjeen tästä.

Muista! Pylväskengät tulee toimittaa määräaikaistarkastettavaksi kerran kalenterivuodessa joko meille tai valtuutetulle tarkastajalle.

 

Ohjeet tarkastajalle

Pylväskengät

Sähköyhtiöt

Kun myrskyt aiheuttavat vaurioita sähköverkkoon ja vika löydetään esimerkiksi sähköpylväästä joka on nostureiden ulottumattomissa, ovat pylväskengät ainoa tapa päästä pylvääseen. Sähköalan ammattilaiset luottavat valmistamiimme sirppipylväskenkiin, jotka ovat lämpökäsiteltyä booriterästä. Lämpökäsitelty – karkaistu – booriteräs kestää erittäin hyvin kulutusta, joten kovakaan käyttö ei aiheuta helposti ongelmia kenkien tarttumapiikkeihin.

Myrskyvaurioista kärsitään toki muuallakin kuin meillä Suomessa. Pylväskenkiämme on mennyt mm. Eurooppaan.

Metsäalan yrittäjät

Puuteollisuus nojaa tänä päivänä vahvasti teknologisten apuvälineiden tuomaan tehokkuuteen. Joskus kuitenkin on pakko työskennellä paikoissa, joihin ei metsäkone pääse tai joissa on suuri riski sille, että kaatuva puu vaurioittaa ympäristöään. Tällaisia paikkoja ovat esim. tiheästi asutetut alueet.

Ammatikseen puita kaatavat joutuvat tällaisissa tilanteissa nousemaan puuhun ja katkaisemaan sen pala kerrallaan. Nämä ammattilaiset turvautuvat tuolloin kevyisiin ja toimiviin pylväskenkiimme.

Pylväskenkiämme on käytetty metsä- ja sähköalan lisäksi perusinfrastruktuurin rakentamiseen. Pylväskenkiämme on viety mm. moniin Afrikan maihin (Etiopia, Tansania, Kenia) sekä Sri Lankaan.