• Teollisuustie 4, 54800 SAVITAIPALE
  • info@makelantakomo.fi
  • 040 481 7887

Teollisuuden aliurakointi

Sarjatuotanto

Joustavien ja tehokkaiden yhteistyökumppaneiden myötä pystymme käynnistämään isompien erien tuottamisen nopeallakin vasteajalla. Meillä on vahva kokemus tuotannon skaalaamisesta vastaamaan muuttuvia tarpeita. Suuremmasta toimitusmäärästä huolimatta emme laiminlyö tuotteiden suunnittelu- ja tarkastusprosesseista.

Räätälöity valmistus

Kuten lähes mikä tahansa teollisuusyritys, olemme lähteneet pienestä. Suuremmista sarjavalmistetyötä vaativista asiakastöistä huolimatta emme ole unohtaneet palvella asiakkaitamme erikoisten, yksilöllisiin tehtäviin tarvittavien tuotteiden tiimoilta, vaikka tuotantomäärä voidaan laskea yhden käden sormilla.

Logistiikka

Järjestämme nopeasti ja vaivattomasti valmistamiemme tuotteiden toimituksen. Tuotteet on asianmukaisesti valmistettu niin, että asiakas pääsee suoraan jatkamaan siitä mihin me olemme jääneet. Kuljetus tapahtuu turvallisesti ja tuotteet suojataan hyvin.

Neuvonta

Tarjoamme teknistä tukea liittyen tuotteidemme materiaaleihin, puhdistukseen, kuljetukseen sekä mahdollisiin käyttöönottoon liittyviin kysymyksiin.

 

Pylväskengät

Sähköyhtiöt

Kun myrskyt aiheuttavat vaurioita sähköverkkoon ja vika löydetään esimerkiksi sähköpylväästä joka on nostureiden ulottumattomissa, ovat pylväskengät ainoa tapa päästä pylvääseen. Sähköalan ammattilaiset luottavat valmistamiimme sirppipylväskenkiin, jotka ovat lämpökäsiteltyä booriterästä. Lämpökäsitelty – karkaistu – booriteräs kestää erittäin hyvin kulutusta, joten kovakaan käyttö ei aiheuta helposti ongelmia kenkien tarttumapiikkeihin.

Myrskyvaurioista kärsitään toki muuallakin kuin meillä Suomessa. Pylväskenkiämme on mennyt mm. Eurooppaan.

Metsäalan yrittäjät

Puuteollisuus nojaa tänä päivänä vahvasti teknologisten apuvälineiden tuomaan tehokkuuteen. Joskus kuitenkin on pakko työskennellä paikoissa, joihin ei metsäkone pääse tai joissa on suuri riski sille, että kaatuva puu vaurioittaa ympäristöään. Tällaisia paikkoja ovat esim. tiheästi asutetut alueet.

Ammatikseen puita kaatavat joutuvat tällaisissa tilanteissa nousemaan puuhun ja katkaisemaan sen pala kerrallaan. Nämä ammattilaiset turvautuvat tuolloin kevyisiin ja toimiviin pylväskenkiimme.

Pylväskenkiämme on käytetty metsä- ja sähköalan lisäksi perusinfrastruktuurin rakentamiseen. Pylväskenkiämme on viety mm. moniin Afrikan maihin (Etiopia, Tansania, Kenia) sekä Sri Lankaan.