• Teollisuustie 4, 54800 SAVITAIPALE
  • info@makelantakomo.fi
  • 040 481 7887

PALVELUT

Teollisuuden aliurakointi

Sarjatuotanto

Joustavien ja tehokkaiden yhteistyökumppaneiden myötä pystymme käynnistämään isompien erien tuottamisen nopeallakin vasteajalla. Meillä on vahva kokemus tuotannon skaalaamisesta vastaamaan muuttuvia tarpeita. Suuremmasta toimitusmäärästä huolimatta emme laiminlyö tuotteiden suunnittelu- ja tarkastusprosesseista.

Räätälöity valmistus

Kuten lähes mikä tahansa teollisuusyritys, olemme lähteneet pienestä. Suuremmista sarjavalmistetyötä vaativista asiakastöistä huolimatta emme ole unohtaneet palvella asiakkaitamme erikoisten, yksilöllisiin tehtäviin tarvittavien tuotteiden tiimoilta, vaikka tuotantomäärä voidaan laskea yhden käden sormilla.

Logistiikka

Järjestämme nopeasti ja vaivattomasti valmistamiemme tuotteiden toimituksen. Tuotteet on asianmukaisesti valmistettu niin, että asiakas pääsee suoraan jatkamaan siitä mihin me olemme jääneet. Kuljetus tapahtuu turvallisesti ja tuotteet suojataan hyvin.

Neuvonta

Tarjoamme teknistä tukea liittyen tuotteidemme materiaaleihin, puhdistukseen, kuljetukseen sekä mahdollisiin käyttöönottoon liittyviin kysymyksiin.