• Teollisuustie 4, 54800 SAVITAIPALE
  • info@makelantakomo.fi
  • 040 481 7887

Muut tuotteet

Vuosikymmeniä olemme vääntäneet raudasta erilaisia koriste-esineitä ja hyödyllisiä tavaroita. Valmistamme mm. tulisijatarvikkeita kuten uuniluukkuja, tuuliviirejä, portteja ja kaiteita sekä muita esineitä.

Valmistamme koriste-esineet useimmiten tilauksesta ja huomioimme asiakkaan toiveet.

Tulisijatuotteet

Haluatko uuteen takkaan yksilöllisemmän luukun tai alkaako vanhan leivinuunin luukku hajota käsiin? Valmistamme kestävät ja toimivat luukut mm. takkoihin ja leivinuuneihin, tietysti mittojen mukaan.

Portit ja kaiteet

Oletko remontoimassa taloa tai rakentamassa uutta? Teemme tarpeen mukaisesti ja mittojen mukaan haluamasi portit ja kaiteet. Valmistamamme portit ja kaiteet ovat kestäviä ja turvallisia ja ne soveltuvat ulko- ja sisäkäyttöön.

Tuuliviirit

Tahdotko taloosi jotain yksilöllistä tai erottuvaa? Valmistamme kaikki tuuliviirit yksilöllisesti tarpeesi mukaan. Tuuliviirien materiaalina käytämme ruostumatonta alumiinia, joka on kevyttä mutta kestävää.

Koriste-esineet

Ei ole paikkaa, johon ei rautaa vääntämällä ja takomalla saa kaunista ja käytännöllistä työkalua tai koriste-esinettä. Mäkelän Takomolla on lähes sadan vuoden edestä osaamista erilaisten koriste-esineiden tekemisestä.